Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bremen vill ha mer för Augustinsson

Sillybloggen

Ludwig Augustinsson, som var ordinarie vänsterback för Sverige i EM, har varit tydlig med att han söker en flytt från tyska Werder Bremen i sommar. Detta efter att den klassiska klubben åkt ur Bundesliga i våras.

– Det är klart jag har högre ambitioner än så (att spela i tyska andraligan). Jag vill alltid spela i toppligorna. Jag vill spela på högsta nivån. Det tror jag att jag kommer göra under många år framöver, har Augustinsson sagt.

Tidigare i veckan rapporterade turkiska webbplatsen Ajansspor att storklubben Galatasaray ville köpa loss Augustinsson för cirka 35 miljoner kronor. Nu följer tidningen Milliyet upp med uppgifter om att Werder Bremen vill ha 60 miljoner kronor för den 27-årige svensken.

Samtidigt ryktas Galatasaray leda jakten på en annan vänsterback: Ezgjan Alioski i Premier League-klubben Leeds United.

Annons

Augustinsson värvades till Bremen sommaren 2017 och har kontrakt med klubben till nästa sommar. Tidigare har Lazio, Crystal Palace och Watford ryktats vara intresserade av vänsterbacken.

Publicerad 2021-07-07 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto