Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Fem klubbar gör upp om Ahmedhodzic

Sillybloggen

Att Malmö FF-mittbacken Anel Ahmedhodzic är på väg bort från klubben i sommar är knappast någon hemlighet. 22-åringen har själv varit tydlig med att han inte ser sig som en MFF-spelare när säsongen är slut och sportchef Daniel Andersson har bekräftat att det finns konkret intresse.

Serie A-klubbarna Napoli och Atalanta har tidigare nämnts i diskussionerna och de är fortfarande aktuella, enligt italienska versionen av Goal.com. Webbplatsen uppger att Napoli utmanar Atalanta om Ahmedhodzic, men att de ljusblå försöker pressa ner prislappen på åtta miljoner euro, cirka 80 miljoner kronor. Milan, med Zlatan Ibrahimovic i laget, finns med i bakgrunden.

Italienska Calciomercato nämner också de tre klubbarna och att Napoli är hetast. Här anges Ahmedhodzics prislapp till tio miljoner euro och att Napoli vill betala fem-sex miljoner euro.

TuttoAtalanta hävdar i sin tur under “exklusivt” att Ajax är ute efter Ahmedhodzic samt att spelarens agent Markus Rosenberg ska ha bekräftat färska kontakter. Även PSV Eindhoven är ett alternativ, enligt Goal.com.

Annons

Ahmedhodzic har spelat sammanlagt 53 tävlingsmatcher för Malmö FF och sex A-landskamper för Bosnien-Hercegovina.

Publicerad 2021-07-08 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto