Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mjällby detaljer från att sälja mittback

Sillybloggen

Eric Björkander anslöt till Mjällby vintern 2020, efter att ha spelat ett par säsonger i Gif Sundsvall. Under årets säsong i allsvenskan har mittbacken, som även spelade i Mjällby innan tiden i Sundsvall, varit ordinarie – och presterat så pass bra att han nu är nära en utlandsflytt, enligt Aftonbladet.

Björkander ska vara detaljer från att skriva på för Altay SK, som är nykomling i den turkiska högstaligan. Endast läkarundersökningen återstår innan mittbacken säljs från Mjällby och presenteras av den turkiska klubben.

Aftonbladet skriver vidare att Mjällby får bra betalt för Björkander och att det rör sig en försäljning i flermiljonsklassen.

Under årets säsong har Björkander noterats för ett mål på nio allsvenska matcher.

Utöver Björkander är också Mjällbys ytterback Kadir Hodzic aktuell för en flytt till en polsk storklubb, vilket han själv bekräftade för FotbollDirekt för ett par dagar sedan.

Annons

– Det är aktuellt. Jag har hört via min agent att det finns intresse från Polen, så det är inspirerande, sa han då till sajten.

Publicerad 2021-07-08 15:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto