Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt säljer Yusuf till belgisk klubb

Sillybloggen

IFK Göteborgs nigerianske mittfältare Alhassan Yusuf är enligt journalisten Fabrizio Romano, som specialiserat sig just kring övergångar, klar för en flytt till belgiska Royal Antwerp. Romano skriver på Instagram att klubbarna är överens om en övergång och att Blåvitt får 1,5 miljoner euro, runt 15 miljoner kronor för spelaren.

“Ingen kommentar”, skriver sportchefen Pontus Farnerud i ett sms till Fotbollskanalen.

Yusuf har varit omgärdad av flyttrykten under en längre tid efter fina prestationer på planen och nu ser det alltså ut som att det kan bli en försäljning. Hans kontrakt med IFK Göteborg löper ut efter säsongen 2022.

Yusuf själv har flera gånger kommenterat intresset som finns för honom – och han har varit öppen med att han inte är främmande för en flytt.

– Det har funnits några klubbar som har varit intresserade. Om jag ska flytta ska det vara något som är riktigt bra för mig och IFK Göteborg. Men nu är jag här och mitt fokus är att vi ska bli ett topplag i år, sa han till GT i februari i år.

Annons

Yusuf har varit given i Blåvitts elva de två senaste säsongerna och även spelat i alla nio av Blåvitts matcher i allsvenskan den här säsongen.

Blåvitt förlorade den första matchen efter EM-uppehållet, mot Elfsborg och återfinns först på plats 12 i allsvenskan. Från och med den 15 juli får man dock förstärkning i form av Oscar Wendt och Marcus Berg.

Publicerad 2021-07-09 14:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto