Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Besara detaljer från allsvensk återkomst

Sillybloggen

Nahir Besaras kontrakt med Örebro SK löpte vid årsskiftet ut, och han lämnade för Hatta i Dubai. Där blev han kvar i ett knappt halvår, men när klubben ramlade ur högstaligan betydde det att 30-åringens kontrakt bröts.

Efter det har det ryktats om en allsvensk återkomst, och när Fotbollskanalen pratade med klubbens fotbollschef Axel Kjäll förra helgen gav han svar på hur aktuell en tredje sejour i ÖSK var.

– Det är svårt att säga. Det är en spelare som varit i klubben i många år och som jag jobbat tillsammans med i många år. Det är en spelare som jag hållit en kontakt med – nästan oavsett var i världen han varit. Och det var lite så vi sågs idag – som kompisar. Han hade vägarna förbi och var sugen på att kolla lite på träningen. Så då sågs vi och snackade som vänner, sa Kjäll till Fotbollskanalen och fortsatte:

Annons

– Sedan är det inget nytt att så länge som jag har en stark position i klubben så kommer Nahir Besara alltid vara välkommen i Örebro, sa Kjäll

Nu skriver FotbollDirekt att det har pågått ett budkrig mellan Örebro och Elfsborg om Besara, men att ÖSK gått vinnande ur den kampen. Enligt sajten är Besara nu detaljer från att skriva på för ÖSK. Om inget oförutsett inträffar ska mittfältaren vara redo för en comeback i klubben.

En comeback i Örebro skulle alltså vara hans tredje sejour i ÖSK-tröjan.

Publicerad 2021-07-10 14:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto