Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Varane har nobbat erbjudande

2v

Mittbacken Raphaël Varane, 28, har ryktats vara på väg bort från Real Madrid för att ansluta till Manchester United i sommar. Fransmannens kontrakt med den spanska storklubben löper ut nästa sommar och Real Madrid sägs vilja ha cirka 500 miljoner kronor för Varane.

Nu rapporterar den italienske transferjournalisten Nicolo Schira att Varane nobbat ett första erbjudande från Real Madrid om att förlänga kontraktet till 2025 med en årslön på 7,5 miljoner euro (cirka 75 miljoner kronor).

Varane sägs vara ute efter ett kontrakt till 2026 värt 120 miljoner kronor om året och är i samtal med United, som är redo att ge Real Madrid ett officiellt bud för att värva mittbacken, uppger Schira.

ANNONS
Publicerad 2021-07-13 kl 10:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto