Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Malen uppges överens med Dortmund

2v

PSV-anfallaren Donyell Malen, 22, har under en tid uppgetts vara aktuell för Dortmund. Nu rapporterar tyska Bild att en affär närmar sig. Enligt tidningen är Malen och Dortmund överens om det personliga avtalet.

Dessutom ska klubbarna vara nära att komma överens om en övergångssumma på runt 30 miljoner euro. Anfallaren kan möjligen ses som en ersättare till Jadon Sancho, som lämnat klubben för Manchester United (klubbarna har bekräftat att det är överens, och Sancho väntas presenteras inom kort).

Malen har ett förflutet i Arsenals akademi innan han 2017 lämnade för PSV. 22-åringen var en del av den nederländska EM-truppen som åkte ut mot Tjeckien i åttondelsfinal. På två starter och två inhopp stod han för två assist.

ANNONS
Publicerad 2021-07-14 kl 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto