Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea redo att värva Chiesa för en miljard

Sillybloggen

Under de senaste säsongerna har Federico Chiesa spelat för Juventus och mittfältaren var också en del av den italienska trupp som vann EM-guld i dagarna. Chiesa var också ett utropstecken i turneringen och tog plats i Uefas drömelva i turneringen. I EM noterades Chiesa bland annat för mål i både åttondelsfinalen mot Österrike och i semifinalen mot Spanien.

Och nu ska Chiesas EM-succé skapat intresse från Chelsea.

Enligt Christian Falk, som är journalist på tyska Sport Bild, ska Premier League-giganten stå redo att förhandla om en övergång för Chiesa värd 100 miljoner euro, motsvarande en miljard kronor. Däremot ska Juventus inte vara speciellt intresserat av att släppa Chiesa och hittills har Serie A-giganten nobbat förhandlingar om mittfältaren.

Under fjolårssäsongen i Juventus noterades Chiesa för nio mål och nio assist på 33 ligamatcher. I Turinlaget konkurrerar Chiesa bland annat med svenske Dejan Kulusevski om en plats i startelvan.  

Annons
Publicerad 2021-07-14 12:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto