Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ings "topprioritet" för Tottenham

2v

Danny Ings har spelat för Southampton de senaste säsongerna och varit en pålitlig målskytt för Premier League-laget. I fjol noterades forwarden för tolv mål på 29 ligamatcher och efter säsongen har han också kopplats samman med en flytt från Saints.

En klubb som nu gör Ings till “topprioritet” är Tottenham. Detta skriver Telegraph, som också uppger att Manchester City är intresserat av att värva Ings. Däremot är det mer troligt att Spurs lyckas värva Ings då de kan lova mer speltid.

Att Tottenham verkar prioritera en värvning av Ings kanske också är något som talar för att Harry Kane är på väg bort. Forwarden har de senaste veckorna kopplats samman med en flytt från Tottenham, där Man City varit en av klubbarna som uppgetts intresserat.

ANNONS
Publicerad 2021-07-14 kl 07:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto