Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelseas drag för att värva Haaland - uppges erbjuda Abraham i affär

Sillybloggen

Chelsea vann Champions League under fjolårssäsongen och Londonlaget slutade också på fjärdeplats i Premier League. Efter säsongen har flera spelare kopplats samman med klubben – bland annat stjärnskottet Erling Haaland.

Den norske forwarden står under kontrakt med Borussia Dortmund och även klubbar som Manchester City, Manchester United och Real Madrid har uppgetts intresserat av 20-åringen.

Nu växlar Chelsea upp i jakten och man planerar att erbjuda forwarden Tammy Abraham plus en stor summa pengar för att få Dortmund att vilja sälja Haaland. Detta uppger The Mirror.

– Ingenting har förändrats. Vi räknar fortfarande med Erling inför den nya säsongen, sa Dortmunds sportchef Michael Zorc för ett par dagar sedan, angående om Haaland bli kvar i Dortmund eller inte kommande säsong.

Tyska Sky rapporterar under torsdagen att Chelsea har erbjudit Dortmund pengar plus antingen Abraham eller ytterforwarden Callum Hudson-Odoi för att värva Haaland, men att den tyska storklubben har nobbat budet. Dortmund är fast beslutet om att behålla sin stjärnspelare.

Annons
Publicerad 2021-07-15 10:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto