Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Fyra PL-klubbar jagar Napoli-back

2v

Kalidou Koulibaly har spelat för Napoli sedan 2014, men uppges ständigt på väg bort från Serie A-klubben. I sommar är inget undantag och på torsdagen rapporterar Corriere dello Sport om att fyra Premier League-klubbar vill värva Koulibaly.

Vilka det rör sig om? Everton, Manchester City, Manchester United och Liverpool.

Prislappen sägs dock vara för hög för klubbarna. Napoli ska kräva 50 miljoner euro, motsvarande 500 miljoner kronor, för att sälja Koulibaly. Ingen av klubbarna vill matcha det priset, men Liverpool och City kan tänka sig att betala 35-40 miljoner euro, motsvarande 350-400 miljoner kronor, för mittbacken. Everton kan å sin tur tänka sig att betala 35 miljoner euro, omkring 350 miljoner kronor, medan det är oklart hur mycket United vill erbjuda. Den sistnämnda klubben kopplas också ihop med en värvning av Real Madrids Raphael Varane.

ANNONS
Publicerad 2021-07-15 kl 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto