Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal jagar Chelsea-forward

2v

Tammy Abraham, 23, är fostrad i Chelseas organisation och de senaste säsongerna har han också fått kontinuerligt med speltid i klubbens A-lag. I fjol noterades forwarden för sex mål på 22 Premier League-matcher, men på senare tid har Abraham uppgetts på väg bort från Chelsea, bland annat som en del i Chelseas försök att värva Erling Haaland.

En annat alternativ för Abraham? Arsenal. Under fredagen uppger nämligen The Telegraph att ”Gunners” är intresserat av att värva Abraham till klubben. En förklaring till att Arsenal ska vilja ha in Abraham i truppen sägs ligga i att man vill ha in en yngre forward kontra Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang, som bägge är över 30.

ANNONS
Publicerad 2021-07-16 kl 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto