Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: City fast beslutet - vill värva Kane och Grealish

Sillybloggen

Manchester City vann Premier League i fjol och inför kommande säsong planerar nu klubben att rusta truppen. Sedan tidigare har man kopplats samman med både Aston Villas Jack Grealish och Tottenhams Harry Kane.

Och enligt The Athletic är City fast beslutet om att värva båda spelarna. Sedan förra säsongen har City tappat Sergio Agüero som lämnat klubben för Barcelona och det är ingen hemlighet att man är på jakt efter en central forward. Grealish har å sin sida imponerat i Premier League de senaste säsongerna och lovordades också efter sina framträdanden i EM med England.

Varken Grealish eller Kane lär bli några billiga värvningar och Citys manager Pep Guardiola har tidigare uttryckt sig skeptiskt kring att värva dyrt.

– Jag vet inte vad som kommer hända. Kanske köper vi en forward till nästa säsong eller så gör vi inte det. Just i dag är det mer troligt att vi inte köper någon forward till nästa säsong, sa Guardiola tidigare i juli.

Annons
Publicerad 2021-07-16 13:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto