Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Så mycket hoppas Roma få för Olsen

Sillybloggen

Under fjolårssäsongen var Robin Olsen utlånad från Roma till Everton, men när låneavtalet nu löpt ut är målvakten åter igen Roma-spelare. Men efter ett starkt EM med Sverige har Olsen uppgetts aktuell för en flytt från klubben.

Sedan tidigare har klubbar som Real Sociedad och Atlético Madrid uppgetts intresserat av Olsen och under torsdagen kom uppgifter om att ytterligare en klubb jagar Olsen. Transferjournalisten Gianluca di Marzio rapporterade då att Roma förhandlar med franske Lille om en affär och Roma väntas såklart få en slant för Olsen.

Gazetta dello Sport spekulerar kring det hela och menar att Roma hoppas få sex miljoner euro, motsvarande 60 miljoner kronor, för en försäljning. Däremot tror Corriere dello Sport mer på ett lån för Olsen.

“För att underlätta avtalet lär Roma få betala en del av målvaktens lön, som är på cirka två miljoner euro per säsong”, skriver tidningen.

Annons
Publicerad 2021-07-16 09:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto