Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Cajuste aktuell för Premier League-flytt

2v

Svenske landslagsmittfältaren Jens Cajuste, 21, har ryktats bort från danska FC Midtjylland i sommar, där franska toppklubben Rennes (sexa i Ligue 1 i fjol) nämnts som det hetaste alternativet. Aftonbladet har tidigare rapporterat om att Rennes fått ett bud på över 100 miljoner kronor nobbat av Midtjylland.

Nu uppger danska Ekstra Bladet att pilen för Cajuste i stället pekar mot mer pengastarka klubbar i Premier League, vilka väntas driva prislappen upp mot 160 miljoner svenska kronor. Vilka klubbar det rör sig om nämns inte.

Till följd av flyttryktena lämnades Cajuste helt utanför Midtjyllands matchtrupp i ligapremiären mot Odense (förlust 1-2) under fredagskvällen.

ANNONS

Jens Cajuste var en del av den svenska EM-truppen som åkte ut i åttondelsfinal mot Ukraina tidigare i somras. Den defensive mittfältaren fick nöja sig med ett kortare inhopp i premiären mot Spanien. Totalt har 21-åringen spelat fem A-landskamper för Blågult.

Göteborgssonen anslöt till Midtjylland sommaren 2018 när han lämnade Örgryte. Förra säsongen spelade Cajuste sammanlagt 39 matcher, varav fyra i Champions League-gruppspelet mot Atalanta, Ajax och Liverpool.

Publicerad 2021-07-17 kl 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto