Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Olsen "nästan klar" för mästarklubb

1v

Robin Olsen vill bort från Roma – den saken är säker. Den svenske landslagsmålvakten har inte fått något förtroende i den italienska storklubben och ser sig därför om efter en ny klubb i sommar. Nu börjar också en övergång närma sig.

Den italienske journalisten Gianluca Di Marzio rapporterade tidigare i veckan att Roma inlett förhandlingar med Lille, regerande franska ligamästare, om en flytt för 31-årige Olsen. Lille har sålt förra säsongens förstemålvakt Mike Maignan till AC Milan och är på jakt efter en ersättare.

Nu fyller transferjournalisten Nicolo Schira på med uppgifter om att Olsen är “nästan klar” för Lille. Svensken uppges kosta fem miljoner euro, drygt 50 miljoner kronor, och skriva på ett kontrakt till 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-07-17 kl 12:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto