Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tottenhams oro - Kane kan tvinga sig bort

2v

Det fortsätter att tvistas om Harry Kanes framtid. Skyttekungen har öppnat för att lämna Tottenham i sommar i strävan efter att vinna titlar och Manchester City sägs vara fast beslutet om att värva forwarden. Den nye Spurs-managern Nuno Espirito Santo räknar dock med att ha kvar sin guldklimp över nästa säsong.

– Harry är vår spelare, punkt. Det är ingen idé att prata om något annat. Nu ska han vila. När han återvänder kan vi ha en bra konversation. Jag ser fram emot att han ska ansluta till gruppen, har Espirito Santo sagt.

Nu kommer emellertid ansedda The Telegraph med oroväckande uppgifter för Tottenham. Enligt den brittiska tidningen finns det en tro från Kanes lagkamrater i det engelska landslaget från sommarens EM om att Kane ska vägra återvända till Tottenhams försäsongsträning i ett försök att tvinga igenom en flytt till City.

ANNONS

Om City ska värva Kane i sommar lär det krävas ett bud i miljardklassen. The Guardian har tidigare rapporterat att regerande Premier League-mästaren lagt ett bud på 100 miljoner pund, cirka 1,2 miljarder kronor, som Tottenham nobbat.

Sammanlagt har Kane gjort 221 mål på 336 matcher i Tottenhams A-lag. 27-åringen har vunnit skytteligan i Premier League vid tre tillfällen, senast 2020/21 när han noterades för 23 fullträffar.

Publicerad 2021-07-17 kl 09:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto