Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barça kan dumpa mittback till Premier League

2v

Barcelona fortsätter med arbetet att göra sig av med spelare för att kunna skriva nytt kontrakt med Lionel Messi och registrera sommarens nyförvärv. Klubben måste frigöra löneutrymme på grund av ekonomiska svårigheter.

Nu rapporterar den Barcelonabaserade tidningen Sport att mittbacken Clément Lenglet, 26, är nästa spelare på listan över de som kan lämna Barça i sommar. Enligt tidningen har Barcelona redan inlett förhandlingar om att ta Lenglet till Premier League. Vilka PL-klubbar det rör sig om nämns inte specifikt.

Lenglet, som var en del av den franska EM-truppen i somras, spelade sammanlagt 48 matcher för Barcelona under den gångna säsongen. Nu har konkurrensen i mittförsvaret dock stärkts efter värvningen av Eric Garcia.

ANNONS
Publicerad 2021-07-18 kl 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto