Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-jätte vill genomföra bytesaffär med Bayern München

5d

Kinglsey Coman har inte lyckats komma överens med Bayern München om ett nytt kontrakt. Coman vill ha bättre betalt, men det är inget som klubben gått med på. Detta har fått stora klubbar att blir intresserade, och det har även gjort att Bayern München öppnat för att sälja.

Klubben har satt prislappen 900 miljoner kronor på yttern. Manchester United undersökte möjligheten att värva honom innan de bestämde sig för Jadon Sancho, Manchester City och Liverpool har även de varit intresserade – men enligt Get French Football News, som hänvisar till L’Équipe, är Chelsea mest intresserat.

Den franska tidningen menar att Chelsea vill genomföra en bytesaffär som skulle se Callum Hudson-Odoi (som tidigare ryktats till Bayern München) lämna Premier League för Bundesliga, och Coman åt motsatt håll. Chelseas tränare Thomas Tuchel är en stor beundrare av Coman, och sägs inte ha Hudson-Odoi i sina planer inför kommande säsong.

ANNONS

L’Équipe skriver att situationen kommer utveckla sig under de kommande veckorna.

Publicerad 2021-07-18 kl 14:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto