Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-rival utmanar United om Varane

1v

Real Madrid-mittbacken Raphaël Varane, 28, sägs vara så gott som klar för en flytt till Manchester United i sommar. Den trovärdige transferjournalisten Fabrizio Romano skriver exempelvis att Varane är redo att acceptera Uniteds kontraktsförslag om de båda klubbarna når en överenskommelse.

Nu kommer dock Madridtidningen Marca med nya uppgifter som gör gällande att Chelsea, regerande Champions League-mästare och en av Uniteds främsta rivaler i Premier League, ger sig in i jakten på den franske landslagsbacken.

Varane har spelat för Real Madrid sedan 2011 och bland annat vunnit fyra Champions League-titlar samt tre La Liga-titlar. Mittbacken blev även världsmästare med Frankrike 2018. Hans kontrakt med Real Madrid löper ut nästa sommar.

ANNONS
Publicerad 2021-07-18 kl 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto