Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastle och Brentford vill värva Cajuste

Sillybloggen

Jens Cajuste, 21, spelar just nu för danska Midtjylland, men på senare tid har mittfältaren kopplats samman med en flytt. Främst har franska Rennes nämnts i sammanhanget, där Aftonbladet tidigare rapporterat om att Midtjylland nobbat ett bud på 100 miljoner kronor på Cajuste.

För ett par dagar sedan uppgav Ekstra Bladet också att Cajuste var aktuell för en flytt till Premier League och under måndagen kommer nu uppgifter om vilka PL-klubbar som är intresserat av Cajuste.

Det rör sig om Newcastle och Brentford, som ska vilja gå för en värvning av den svenske landslagsmittfältaren. Det skriver journalisten Loïc Tanzi som jobbar på franska RMC Sport. Tanzi skriver också att Rennes försök att värva Cajuste i nuläget pausats då man behöver sälja spelare för att ha råd med Cajuste.

Tidigare i sommar spelade Cajuste EM för Sverige och mittfältaren har spelat för Midtjylland sedan 2018.

Annons

Om Cajuste flyttar till Newcastle blir han lagkamrat med Emil Krafth medan han blir lagkamrat med Pontus Jansson om det blir spel i Brentford.

Publicerad 2021-07-19 16:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto