Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norrköpings försäljning ser ut att spricka: "Vad jag förstår inte aktuell längre"

Sillybloggen

Nyligen skrev Aftonbladet att österrikiska Austria Wien var intresserat av IFK Norrköpings Henrik Castegren, 25. För Norrköpings Tidningar bekräftade även Pekings ordförande Sakarias Mårdh i förra veckan att man hade fått ett bud – men skickat ett motbud tillbaka och väntade på respons.

Nu ser affären ut att spricka, rapporterar NT.

– Ja, vad jag förstår så är det avblåst och inte aktuellt längre. Det är det jag förstått och hört. Men det är som jag har gjort hela tiden, jag utgår från att han är kvar. Nu tror jag att det kanske är lättare för Henrik att fokusera. Det var nog ganska mycket för honom förra veckan, säger Norrköpings tränare Rikard Norling till tidningen.

Pekings tillförordnade sportchef Patrik Jönsson skriver så här i ett sms till NT:

“Dialogen har avstannat. Än så länge har det inte gått att hitta lösningar som kan accepteras av alla tre parter, trots goda och lösningsorienterade samtal”.

Annons

Castegren har tagit sig fram i IFK Norrköpings ungdomsled och har under årets säsong spelat i nio allsvenska matcher för Peking. Han har kontrakt året ut med Norrköping.

Norrköping ligger på sjätte plats i allsvenskan efter elva omgångar.

Publicerad 2021-07-20 13:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto