Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kommer inte överens - Henderson kan lämna

Sillybloggen

Under lördagen rapporterade Daily Mirror att Liverpool hade inlett samtal med lagkaptenen Jordan Henderson, 31, om en kontraktsförlängning som skulle kunna se mittfältaren avsluta karriären i Merseysideklubben.

Nu kommer dock ansedda The Times samt The Athletic med uppgifter om att inga egentliga framsteg har nåtts i kontraktsförhandlingarna mellan Henderson och Liverpool.

Dialog pågår, men det är en komplicerad och känslig situation, enligt The Athletic. Liverpools ägargrupp FSG har i nuläget saker med större prioritet att ta hand om före en eventuell förlängning med 31-årige Henderson, vars nuvarande kontrakt löper ut 2023.

Daily Mirror skriver att Henderson vill ha “ett passande avtal” om han inte ska lämna i sommar. Tidningen påpekar att tränare Jürgen Klopp är mycket angelägen om att behålla sin lagkapten

Annons

Henderson kom till Liverpool från Sunderland sommaren 2011 och har sedan dess gjort nästan 400 matcher för klubben. Skulle han lämna klubben i sommar nämns PSG och Atlético Madrid som intressenter av The Athletic.

Publicerad 2021-07-20 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto