Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PSG:s plan(?) för att behålla Mbappé - köpa Pogba

1v

Paul Pogba har under sommaren kopplats ihop med en flytt bort från Manchester United – där PSG nämnts som en intressent. Och Franska L’Equipe understryker PSG:s intresse för Pogba. Sedan flera veckor tillbaka är klubben i kontakt med Pogbas agent Mino Raiola. Med ett år kvar på kontraktet förväntas Pogbas prislapp ligga på 50 miljoner euro, cirka 510 miljoner kronor.

Nu rapporterar spanska Marca att Paris-klubben är desperata över att få in mittfältaren – av flera anledningar. Dels för hans kvaliteter på plan – men även för hans nära vänskap med storstjärnan Kylian Mbappé. Anfallaren har ett år kvar på kontraktet och har uppgetts vara aktuell för PSG. Genom värvningen av Pogba hoppas PSG kunna övertyga Mbappé att stanna.

ANNONS
Publicerad 2021-07-22 kl 07:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto