Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Olsens övergång kan blåsas av - problem har uppstått

Sillybloggen

Den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen, 31, har ryktats bort från AS Roma under sommaren. Den italienska Serie A-klubben, med José Mourinho som ny tränare, värvade nyligen portugisen Rui Patricio som ny förstemålvakt och Olsens chanser till speltid ser därmed knappa ut.

För ett tag sedan dök franska ligamästaren Lille, som sålt fjolårets förstemålvakt Mike Maignan till Milan, upp som ett alternativ för Olsen. Den italienske transferjournalisten Nicolo Schira rapporterade för en vecka sedan att Olsens övergång till Lille var “nästan klar” och att svensken skulle skriva på ett kontrakt till 2024.

Nu verkar det dock som att övergången, värd cirka 50 miljoner kronor, riskerar att inte bli av. Det är Sky Sport Italia som rapporterar att Roma och Lille har stött på problem i förhandlingarna och att en övergång nu ser komplicerad ut.

Idén var först ett lån med köpoption, men det ändrades senare till en permanent transfer, enligt Football-Italia. Tanken var då att Roma skulle fortsätta betala en viss procent av Olsens lön. Det är oklart om den faktorn sätter käppar i hjulet eller om det är något annat som stoppar upp förhandlingarna.

Annons

Robin Olsen var förra säsongen utlånad till Everton i Premier League. 31-åringen har kontrakt med Roma till sommaren 2023.

Publicerad 2021-07-23 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto