Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Augustinsson jagas av italiensk storklubb

8v

Ludwig Augustinsson, 27, åkte ur Bundesliga med sitt Werder Bremen i våras och har varit tydlig med att han vill lämna klubben i sommar.

– Det är klart jag har högre ambitioner än så (att spela i tyska andraligan). Jag vill alltid spela i toppligorna. Jag vill spela på högsta nivån. Det tror jag att jag kommer göra under många år framöver, har den svenske landslagsförsvararen tidigare sagt.

Klubbar som Galatasaray, Lazio, Crystal Palace och Watford har uppgetts vara intresserade av Augustinsson, där den förstnämnda klubben sägs ha lagt ett bud på 35 miljoner kronor som Bremen nobbat. Bremen sägs vilja ha 100 miljoner kronor för svensken, vars kontrakt löper ut nästa sommar.

ANNONS

Nu rapporterar den tyska nyhetssajten Deichstube att Serie A-klubben Napoli är intresserad av att värva Augustinsson i sommar. Napoli slutade femma i Serie A förra säsongen och spelar därmed i Europa League i höst. Klubben tränas just nu av Luciano Spalletti, som ersatte Gennaro Gattuso i somras.

Publicerad 2021-07-24 kl 10:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto