Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan värvar georgisk stortalang - får hjälp av Tbilisis borgmästare

Sillybloggen

Enligt den ryska sajten Metaratings har Milan gjort klart med Rubin Kazans stortalang Khvicha Kvaratskhelia. 20-åringen är georgisk landslagsman, blev vald till den ryska ligans bästa unga spelare säsongen 2020-21 och spelade när Georgien mötte Sverige på Friends Arena i mars 2021.

Nu fortsätter äventyret i Milan, enligt Metaratings, som vidare rapporterar att Milan fått hjälp av borgmästaren i Georgiens huvudstad Tbilisi, Kakhaber “Kakha” Kaladze, med att övertyga 20-åringen till att välja Milan. Varför? Jo, för att Kaladze själv spelat i Milan mellan 2001 och 2009. Han var med och vann en ligatitel, två Champions League-titlar, en cuptitel, ett klubblags-VM, en UEFA Supercup och en italiensk supercup med klubben.

Kvaratskhelia har spelat i Rubin Kazan sedan 2019 och har noterats för sju mål och 13 assist på 51 matcher. Tidigare har spelarens pappa sagt till media att hans son kommer att lämna Ryssland under sommarens transferfönster för en av de fem europeiska storligorna.

Annons
Publicerad 2021-07-24 22:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto