Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Premier League-jättar jagar Lazio-stjärnan

9v

Joaquin Correa har etablerat sig som en av Lazios stora stjärnor sedan han skrev på för klubben 2018. I fjol noterades han för elva mål och sex assist på 38 matcher, och därefter var han med och hjälpte Argentina bärga Copa America-titeln.

Nu har flera klubbar uppmärksammat Correas insatser på planen och ska vara intresserade av att värva honom, däribland Premier League-jättarna Tottenham och Arsenal enligt franska hemsidan Le10Sport. Tidigare i sommar ryktades Correa vara nära en övergång till Paris Saint-Germain, men efter att intresset där svalnat har Premier League-klubbarna nu visat sitt intresse.

ANNONS

Hur mycket Correa kan tänkas kosta uppger inte Le10Sport, men argentinaren har en utköpsklausul i sitt kontrakt med Lazio på 70 miljoner euro (720 miljoner kronor) och har ett kontrakt med klubben till och med 2024.

Även Everton ska vara intresserat av Correa enligt Le10Sport.

Publicerad 2021-07-24 kl 17:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto