Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United förväntar sig PSG-förfrågan om Pogba

8v

Paul Pogba, 28, har ryktats bort från Manchester United varje sommar efter att han värvades till klubben 2016 – men än så länge har han blivit kvar. Den här sommaren kanske det slutligen är dags för mittfältaren att göra klart med en ny klubb.

Uppgifterna om en flytt till Paris Saint-Germain har blivit alltmer frekventa den senaste tiden och nu rapporterar brittiska The Telegraph att United förväntar sig en formell förfrågan från PSG om en Pogba-värvning i sommar. PSG hoppas kunna köpa Pogba för 43 miljoner pund, cirka 510 miljoner kronor, enligt The Telegraph.

Sky Sports rapporterar också att det är “alltmer osannolikt” att Pogba förlänger sitt kontrakt, som löper ut nästa sommar, med United. Samtal mellan spelarens representanter och klubben har hittills misslyckats med att hitta en lösning med uppgifter om att Pogba har nobbat ett konkret erbjudande från United.

ANNONS

United ställs nu, enligt Sky Sports, inför två val: Att sälja Pogba i sommar eller släppa honom gratis nästa sommar.

Publicerad 2021-07-24 kl 08:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto