Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Fyra klubbar ute efter Häckens Gustav Berggren

Sillybloggen

Häcken-mittfältaren Gustav Berggren har tidigare kopplats ihop med en flytt till tyska andraligalaget SV Darmstadt. När Fotbollskanalen för några veckor sedan frågade 23-åringen om han var redo för en utlandsflytt svarade han:

– Det tror jag att jag skulle vara. Jag har ändå varit i allsvenskan ett tag och spelat en del matcher. Om nu någonting skulle komma får man ta ställning till det, men jag är inställd just nu på att spela med BK Häcken och göra det så bra som möjligt.

Nu rapporterar italienska Tuttomercato att ytterligare klubbar finns med i jakten. Sajten skriver att Serie A-klubben Bologna, där Mattias Svanberg spelar, är intresserat av svensken. Dessutom uppges La Liga-laget Mallorca och Bundesliga-laget Union Berlin följa Berggren noga.

Senare på måndagen kom GP med uppgifter gällande att FC Midtjylland vill plocka in Berggren – som ersättare till Jens Cajuste som kopplas ihop med en rad Premier League-klubbar.

Likt Häcken – som innan söndagens kryss mot Elfsborg hade tre raka allsvenska segrar, har Berggren hittat poängformen. Under de tre senaste matcherna har mittfältaren stått för tre assist.

Annons
Publicerad 2021-07-26 18:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto