Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Kojic klar för allsvensk klubb

Sillybloggen

Adnan Kojic har hittat en ny klubb. Ytterbacken har skrivit på för Varbergs Bois.

– Det känns fantastiskt bra. Efter allt jag varit igenom är detta en bra chans för mig som jag är väldigt tacksam över, säger Kojic i en kommentar på klubbens hemsida.

Kojic har tidigare spelat för AFC Eskilstuna, men lämnade superettan-klubben vid årsskiftet. 25-åringen har varit drabbad av testikelcancer, något han tidigare berättat om i en intervju med Fotbollskanalen, läs den här.

Varbergs tränare Joakim Persson är glad över värvningen.

– Adnan är en ytterback/wingback som med Bois mått har en hel del erfarenhet från spel i både superettan och allsvenskan. Efter en tids sjukdom så är han fullt frisk igen och då fick vi han rekommenderad från Stojan Lukic och detta är verkligen en kille som är värd en ny chans. Sist vi träffades så gjorde han två assist mot oss och han har en väldigt fin högerfot och är trygg med boll. Sen behöver han säkert ett par veckors träning innan han på allvar kan slåss om platserna men det är upp till honom själv. Vi passar på att bygga en trupp för 2022 redan nu oavsett vilken serie vi tillhör, säger Persson i en kommentar på Varbergs hemsida.

Annons

Varberg ligger på 13:e plats i allsvenskan efter tolv omgångar.

Publicerad 2021-07-27 15:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto