Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Förre Bayern-backen drömmer om United-flytt

7v

Jerome Boateng, 32, är klubblös efter att kontraktet med Bayern München gick ut den 1 juli. Den tyske mittbacken, som blev världsmästare 2014, uppges vara väldigt besviken över att inte ha hittat en ny klubb.

Det rapporterar italienska Calciomercato, som också skriver att Boateng hoppas på en flytt till Italien i sommar. Huvudstadsklubbarna Lazio och Roma är två klubbar som nämnts i diskussionerna. Men om Boateng får drömma stort vill han flytta till Manchester United och spela Champions League-fotboll, enligt Calciomercato.

United har precis värvat Raphael Varane från Real Madrid och sitter sedan tidigare med Harry Maguire, Victor Nilsson Lindelöf samt Eric Bailly. Det får därför ses som osannolikt att Ole Gunnar Solskjær plockar in ännu en mittback i sommar.

ANNONS
Publicerad 2021-07-31 kl 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto