Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-gigant in i jakten på ytterback

7v

Benficas vänsterback Alejandro Grimaldo, 25, har ryktats till klubbar som Lazio och Shakhtar Donetsk i sommarens övergångsfönster. Nu får de engelsk konkurrens, rapporterar den portugisiske transferexperten Pedro Almeida, som Football-Italia hänvisar till.

City sägs ha inlett samtal med Benfica om att värva Grimaldo. Nu när Premier League-mästaren gett sig in i leken har Benfica också passat på att höja prislappen från 200 miljoner till 300 miljoner kronor i hopp om att få mer betalt.

Grimaldo har spelat för Benfica sedan 2016 och har förflutet i ungdomslagen hos Valencia och Barcelona. Förra säsongen gjorde spanjoren två mål och tio assist på 43 framträdanden. Hans nuvarande kontrakt med Benfica löper ut 2023.

ANNONS
Publicerad 2021-08-01 kl 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto