Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hyllad sydamerikansk landslagstjärna på väg till MFF

Sillybloggen

Den peruanske landslagsstjärnan Sergio Peña är på väg till Malmö FF, uppger Aftonbladet. Peñas nederländska klubb FC Emmen och MFF ska vara i långt gångna förhandlingar, enligt tidningen.

Expressen rapporterar att affären går loss på drygt tio miljoner och att läkarundersökning kommer genomföras inom de närmaste dagarna – förutsatt att allt går enligt plan. Kontraktet sägs sträcka sig över 3,5 år.

Den offensiva mittfältaren Peña, 25, spelade så sent som i somras för Peru i Copa America där landet tog sig till semifinal. 25-åringen spelade i samtliga sju matcher och gjorde ett mål, samtidigt som han hyllades för sina insatser.

Som tidigare nämnt håller Peña för närvarande hus hos Emmen i den nederländska andradivisionen, då laget blivit nedflyttat från första divisionen Eredivisie i fjol. I högstaligan i fjol blev det sex mål och tre assist på 32 framträdanden för peruanen. I nuläget har han ett år kvar på kontraktet.

Annons
Publicerad 2021-08-02 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto