Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Utländsk klubb visar intresse för Brorsson

7v

Malmö FF:s mittback Franz Brorsson, 25, har i flera år tillhört Skånelagets A-lag, men kan i sommar vara aktuell för en flytt, då hans kontrakt med klubben går ut vid årsskiftet. Aftonbladet har tidigare rapporterat att saudiska Al Batin är intresserat, samtidigt som mittbacken även själv öppnat för en flytt.

– Jag kommer att hålla dörren öppen så länge det går. Som jag har sagt tidigare så kan det var dags för ett nytt äventyr. Om det blir nu i sommar, eller i vinter – det får vi se. Men det känns som att det kan vara dags för det nu, sa Brorsson nyligen till Fotbollskanalen.

Nu uppger den grekiske journalisten Giannis Chorianopoulos, som arbetar för den grekiska tidningen Sportime, att den grekiska klubben Aris visar intresse för Brorsson och att samtal är igång. Sedan tidigare spelar även den tidigare AIK-backen Daniel Sundgren i klubben.

ANNONS

Brorsson är i år noterad för 13 framträdanden i allsvenskan och tre matcher i Champions League-kvalet.

Publicerad 2021-08-02 kl 11:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto