Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter nobbar miljardbud på Lukaku

7v

Inters anfallsstjärna Romelu Lukaku, 28, uppges vara het på transfermarknaden. Belgaren stod förra säsongen för 30 mål och tio assist på 44 matcher när Inter vann Serie A och gjorde även fyra mål på fem matcher när Belgiens landslag gick till kvartsfinal i EM. Under senaste tiden har Chelsea rapporterats vilja värva tillbaka Lukaku, men Inter verkar samtidigt inte vilja släppa stjärnspelaren.

Den engelska tidningen The Guardian rapporterar nu att Inter har nobbat ett bud från Chelsea värt 100 miljoner euro, lite mer än en miljard kronor inklusive den spanske backen Marcos Alonso. Chelseas tränare Thomas Tuchel uppges nämligen vilja få in en ny anfallare, men får möjligen nu ge upp Lukaku, även om belgaren anses vara ett mer realistiskt mål än Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland.

ANNONS

Chelsea uppges samtidigt fortsatt hoppas på att Inters ekonomiska problem ska leda till att den italienska klubben känner sig nödgad att sälja anfallaren vid ett bra bud. Chelsea gjorde sig nyligen av med Olivier Giroud till Milan och uppges även planera att sälja Tammy Abraham i sommar.

Lukaku tillhörde Chelsea mellan sommaren 2011 och sommaren 2014, men var både utlånad till West Bromwich och Everton under den perioden. Han fick aldrig riktigt chansen i Chelsea och gick i stället senare till Manchester United och Inter.

Publicerad 2021-08-03 kl 10:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto