Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Ytterforward helt klar för Premier League-klubb

7v

Aston Villa står väl rustat om det skulle vara så att Jack Grealish lämnar för Manchester City i sommar. Villa har tidigare värvat yttern Emiliano Buendia från Norwich och nu har de även gjort klart med Bayer Leverkusens ytterforward Leon Bailey. Det bekräftar Villa via sin officiella hemsida under onsdagen.

Övergången sägs gå loss på 35 miljoner euro, drygt 350 miljoner kronor.

23-åringen har nu genomfört den obligatoriska läkarundersökningen och skrivit på ett kontrakt till 2025. Bailey, som har gjort nio A-landskamper för Jamaica, noterades för 39 mål och 26 assist på 156 matcher för Bayer Leverkusen under sina fyra och ett halvt år i klubben.

ANNONS

– Leon är en enormt spännande ung anfallare med stor snabbhet och kreativitet. Han har haft en framgångsrik karriär i Leverkusen och vi ser nu fram emot att se honom visa upp sina färdigheter för Aston Villa i Premier League, säger manager Dean Smith på Villas hemsida.

Publicerad 2021-08-04 kl 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto