Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Grealish skriver på för City i dag

6v

En av sommarens mest uppmärksammade följetonger på transfermarknaden ser ut att gå mot sitt slut. Aston Villa-mittfältaren Jack Grealish kommer i dag att resa till Manchester och skriva på för Manchester City i en övergång värd 100 miljoner pund, cirka 1.2 miljarder kronor, enligt Daily Mail.

Det blir i sådana fall den dyraste värvningen någonsin för en engelsk klubb, eftersom det nuvarande rekordet ligger på 89 miljoner pund. Då gjorde Paul Pogba flytten från Juventus till Manchester United sommaren 2016.

Samma uppgifter kommer även från mer trovärdigt håll under onsdagen, då transferjournalisten Fabrizio Romano på The Guardian skriver att Grealish förväntas skriva på ett femårskontrakt och säljas för 100 miljoner pund. Samtalen är i sitt slutskede, uppger Romano.

ANNONS

Ansedda The Times rapporterar vidare att Grealish kommer att genomföra läkarundersökningen och därefter skriva på ett kontrakt värt mer än 200 000 pund, cirka 2.4 miljoner kronor, i veckan.

Aston Villa har sedan tidigare gjort klart med Emiliano Buendia och Leon Bailey från Norwich respektive Bayer Leverkusen. Båda två spelar främst som ytterforwards, vilket även Grealish gjort under sin tid i Birminghamklubben.

Grealish, 25, är född i Birmingham och har spelat för Villa sedan sex års ålder. Den senaste tiden har han också varit lagkapten för klubben. Sammanlagt har Grealish spelat 213 matcher och noterats för 32 mål samt 43 assist i Villa. Han var även en del av Englands EM-trupp som förlorade finalen mot Italien på straffar i somras.

Publicerad 2021-08-04 kl 11:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto