Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea-back stoppar upp värvning - ratat två klubbar

Sillybloggen

Chelsea vann Champions League i våras och är nu på jakt efter att stärka truppen ytterligare inför den stundande säsongen. Sevillas mittback Jules Koundé, 22, är en spelare som ryktats flitigt till Londonklubben i sommar, men nu har Chelsea stött på ett hinder: Kurt Zouma vill inte lämna.

Först ville Chelsea erbjuda 35 miljoner euro, drygt 350 miljoner kronor, för Koundé. Tanken var då att inkludera Zouma, 26, i affären. Sevilla ville dock ha mer pengar för Koundé samtidigt som Zouma inte var särskilt pigg på att flytta till Spanien.

Då dök Londonkonkurrenten West Ham upp som ett nytt alternativ för Zouma, som sägs vilja stanna i den engelska huvudstaden. Nu rapporterar dock ansedda The Guardian att Zouma ratar även West Ham, som i stället kommer leta vidare efter andra mittbacksalternativ.

Chelsea och Sevilla fortsätter att förhandla om Koundé, men förhandlingarna har för tillfället stannat upp på grund av osäkerheten runt Zoumas framtid. Chelsea behöver sälja en mittback för att göra plats åt Koundé, men Zouma verkar svårare att sälja än de först trodde.

Annons
Publicerad 2021-08-05 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto