Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Djurgården lånar ut mittfältare till allsvensk konkurrent

Sillybloggen

Elias Andersson kom till Djurgården från Sirius inför säsongen, men har haft svårt att ta en plats på Blårändernas mittfält. Nu står det klart att Andersson lånas ut till den allsvenska seriekonkurrenten Mjällby. Djurgården bekräftar på sin hemsida att lånet gäller säsongen ut.

– Det är såklart väldigt skönt nu när det enda man har i skallen är att få spela matcher igen. Så det känns bra att förhoppningsvis kunna spela 90 minuter varje vecka och jag känner dessutom ett par stycken i laget sedan tidigare, säger Andersson i en kommentar på Djurgårdens hemsida.

Andersson har under säsongen gjort två inhopp i allsvenskan för Djurgården. Förra säsongen gjorde 25-åringen sex mål och tre assist på 28 matcher i allsvenskan för Sirius. Kontraktet med Djurgården sträcker sig över säsongen 2023.

Mjällby ligger just nu näst sist i allsvenskan, Djurgården tvåa. I nästa omgång möts de båda klubbarna på Strandvallen. En speciell inledning av låneperioden för Andersson.

Annons

– Ja, det får man väl lov att säga. Men det är inget jag lägger särskilt mycket energi på just nu. Fokus har legat på att få klart avtalet och sedan ska jag träffa laget imorgon. Därefter börjar vi förbereda oss för match i helgen då vi ju som sagt möter Djurgården hemma, säger han.

Publicerad 2021-08-09 17:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto