Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Abraham på väg att slutföra flytt till Italien

Sillybloggen

Chelsea-anfallaren Tammy Abraham, 23, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Arsenal och Roma. Tidigare i veckan uppgav den italienske transferjournalisten Gianluca Di Marzio att Chelsea är överens med Roma om en övergång, men sedan kom även nya uppgifter om att Abraham helst vill stanna i London och föredrar en flytt till lokalrivalen Arsenal.

Nu uppger The Athletic att Romas general manager Tiago Pinto förväntas anlända till London inom de närmaste 48 timmarna för att slutföra en övergång för Abraham till den italienska klubben. Roma uppges sedan tidigare ha Abraham som förstaval som ersättare till Edin Dzeko, som sägs lämna för Inter.

Roma uppges även redan vara överens med Chelsea om en övergång för Abraham. Roma sägs köpa loss engelsmannen, samtidigt som Chelsea uppges få en klausul om återköp i framtiden.

– Tammy är just nu en del av truppen. Han har gjort några bra försäsongsmatcher. Han är inte nöjd med det senaste halvåret och kanske har han en anledning till att inte vara glad. Det har kanske varit mitt fel att jag inte pushat honom och inte litat på honom på samma sätt som jag kanske litat på andra spelare, säger tränaren Thomas Tuchel enligt Sky Sports och fortsätter:

Annons

– Jag kan absolut förstå att han vill ha fler minuter, så vi kommer ta ett beslut utifrån hur vi planerar och utifrån vad Tammy har för planer. Vill han kämpa sig in i laget igen utifrån hans position i truppen förra säsongen eller vill han byta klubb för att bli en regelbunden startanfallare?

Abraham har tillhört Chelsea sedan barnsben och har i dagsläget kontrakt till sommaren 2023. Under förra säsongen stod han för tolv mål och sex assist på 32 framträdanden med London-klubben.

Publicerad 2021-08-11 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto