Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Affären klar - Roma värvar Chelsea-anfallare

Sillybloggen

Chelsea-anfallaren Tammy Abraham, 23, har under en längre tid spekulerats vara på väg bort från den engelska storklubben. I sommar har han främst kopplats ihop med en flytt till Arsenal och Roma, och nu ser det ut att vara helt klart att det blir en övergång till den italienska huvudstadsklubben.

Transferjournalisten Gianluca Di Marzio uppger att Abraham har tackat ja till en flytt till Roma och att klubbarna är överens om en övergångssumma på 40 miljoner euro, drygt 407 miljoner kronor plus bonusar. Chelsea sägs även få en återköpsklausul på mer än 55 miljoner euro, drygt 560 miljoner kronor.

Uppgifterna gör vidare gällande att Abraham kommer att flyga till Rom under söndagen för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och slutföra övergången. Under lördagen satt engelsmannen på bänken i 90 minuter när Chelsea besegrade Crystal Palace med 3-0 i Premier League-premiären.

Abraham har tillhört Chelsea sedan barnsben, men har genom åren även blivit utlånad till Bristol City, Swansea City och Aston Villa. Förra säsongen gjorde han tolv mål och sex assist på 32 framträdanden.

Annons
Publicerad 2021-08-14 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto