Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Landskrona förlänger med viktig spelare

Sillybloggen

Landskrona Bois meddelade under måndagen att trotjänaren Alexander Tkacz, 28, har förlängt sitt avtal med klubben över 2023. Vänsterbacken har varit Bois trogen under hela sin spelarkarriär och är i år noterad för tolv framträdanden i superettan. Totalt sett har han gjort över 200 matcher med Skånelaget.

– Fantastiskt roligt att fortsätta resan. Vi blir bättre och bättre hela tiden, så klart på plan men även föreningen i stort. Jag gillar att vi siktar uppåt och har ambitioner som klubb, säger han i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har alltid känt mig väldigt uppskattad av alla med randiga hjärtan. Av den anledningen vill jag fortsätta ge tillbaka genom starka prestationer på plan.  

Tränaren Billy Magnusson om förlängningen:

– Sedan Alexander kommit tillbaka efter sin skada har han varit väldigt jämn i sina prestationer. Han har vibrerat på hög superettan-frekvens under hela säsongen och hans egenskaper passar väldigt väl i sättet vi använder våra ytterbackar. Duktig både defensivt och offensivt. Dessutom är han en oerhört fin kille och lagspelare som hela tiden utvecklar både sig själv och övriga kamrater i truppen. Vi har arbetat tillsammans under ett gäng år nu och jag gläds verkligen åt att samarbetet fortsätter även framöver. En fin nyhet för alla med BoIS-sympatier, säger tränaren på klubbens hemsida.

Annons

Landskrona toppar superettan med 31 poäng efter 16 spelade matcher i serien.

Publicerad 2021-08-17 19:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto