Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienska uppgifter: Monaco-anfallare nära övergång till Milan

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON

Från Genoa, där han fostrades, gick anfallaren Pietro Pellegri till Monaco. Trots att tre omgångar är spelade i den franska ligan har inte Pellegri fått någon speltid – i stället är det forwards som Myron Boadu, Kevin Volland och Wissam Ben Yedder som har fått äntra planen under säsongsinledningen.

Nu pekar mycket på att Pellegri kommer lämna det lilla furstendömet för den Apenninska halvön. Det är sajten Calciomercato som skriver att 20-åringen är nära att skriva på ett låneavtal med Milan, som uppges betala en miljon euro för löftet, vilket motsvarar lite över 10 miljoner svenska kronor.

Vidare menar sajten att Pellegri kommer genomföra en läkarundersökning under söndagen innan en affär kan gå i lås. Och skulle det bli en övergång kan han sedan komma att bli kvar i Milano permanent, då uppgifterna gör gällande att Milan kommer ha möjlighet att köpa loss talangen för omkring sju miljoner euro. Det är ungefär 72 miljoner svenska kronor.

Annons

Blir en flytt till Milan verklighet blir Pietro Pellegri lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Svensken konkurrerar just nu med (framförallt) följande anfallare: Oliver Giroud, Rafael Leao och Ante Rebic.

Publicerad 2021-08-21 23:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto