Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rice missnöjd över miljardvärdering - vill lämna West Ham

Sillybloggen

Declan Rice, 22, startade samtliga sju matcher i sommarens EM-turnering när England föll på straffar mot Italien i finalen. Till vardags spelar den defensive mittfältaren sin fotboll i West Ham, men under en längre tid har Rice kopplats ihop med en flytt till större klubbar som Chelsea (där han tillbringade ungdomsåren) och Manchester United.

Nu rapporterar The Telegraph att Rice är missnöjd över West Hams prislapp på 100 miljoner pund, motsvarande 1,2 miljarder kronor, då han anser att prislappen hindrar honom från att lämna Londonklubben i sommar.

Rices intention är nu att spela ut sitt nuvarande kontrakt, som löper till juni 2024, snarare än att skriva på ett nytt avtal med West Ham. Mittfältaren kommer fortsätta ge allt för klubben, men vill spela Champions League-fotboll och utmana om titlar, skriver The Telegraph.

22-åringen spelade 90 minuter i West Hams Premier League-premiär borta mot Newcastle förra helgen (seger med 4-2) och bar kaptensbindeln i den matchen.

Annons

West Ham-managern David Moyes har tidigare uttalat sig om att han inte ens vill släppa Rice för 100 miljoner pund.

– Jag skulle verkligen inte sätta ett pris. Ägarna tycker att han är värd 100 miljoner pund, men jag håller inte med om det. Han är värd mycket mer än 100 miljoner pund. Jag har sett spelare som gått till klubbar från utlandet och de har inte alls haft samma betydelse som Declan Rice, har Moyes sagt till Daily Mail.

Publicerad 2021-08-22 09:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto