Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-klubb vill värva från Juventus

3v

Det internationella transferfönstret är stängt. Men det stoppar inte klubbar från att planera värvningar i januari när fönstret öppnar igen. Enligt engelska The Sun är Aston Villa på jakt efter en mittfältare.

Ett namn som uppges ligga högt upp på önskelistan är Weston McKennie. Amerikanen som till vardags är lagkamrat med Dejan Kulusevski i Juventus har ett marknadsvärde på drygt 260 miljoner kronor enligt Transfermarkt.

23-åringen anslöt till Juventus från tyska Schalke 04 2020, men har haft svårt att ta en permanent startplats i den italienska storklubben. Hans kontrakt med Juventus sträcker sig till sommaren 2025. Juventus har varit på jakt efter en central mittfältare, och plockade dessutom in Manuel Locatelli från Sassuolo tidigare under sommaren, något som inte direkt gynnar McKennies situation.

ANNONS
Publicerad 2021-09-05 kl 11:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto