Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Storklubb visar intresse för Cajuste

Sillybloggen

Sveriges landslagsmittfältare Jens Cajuste uppgavs vara på väg bort från danska FC Midtjylland i somras. Det ryktades om klubbar som Rennes, Brentford, Newcastle, Leeds och Lazio, men när transferfönstret i de stora europeiska ligorna stängde vid månadsskiftet hade 22-åringen fortfarande inte gjort klart med en ny klubb.

– Jag blev besviken och jag hoppades få ta nästa steg, men jag får acceptera det och göra det bästa av situationen, sa Cajuste på den nuvarande VM-kvalsamlingen med Blågult i förrgår.

I Turkiet är transferfönstret dock öppet fram till den 8 september och nu rapporterar turkiska Fotomac, vilka danska bold.dk hänvisar till, att storklubben Galatasaray är intresserat av att ta in Cajuste på lån med köpoption. Svensken är ett av fyra namn på Galatasarays önskelista.

Jens Cajuste startade i söndagens träningslandskamp mot Uzbekistan som Sverige vann med 2-1. Innermittfältaren har kontrakt med Midtjylland till 2023.

Annons
Publicerad 2021-09-05 18:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto