Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Förre Chelsea-löftet efter flytten: "Det var inte ett lätt beslut"

2v

Mittbacken Marc Guehi, 21, är fostrad i Chelsea, men har inte fått chansen i klubbens A-lag och har i i stället blivit utlånad till Swansea City i olika omgångar senaste åren. Tidigare i sommar blev det till slut klart att han lämnar permanent för en flytt till konkurrenten Crystal Palace.

Nu berättar 21-åringen mer om beslutet att lämna Chelsea.

– Det var inte ett lätt beslut för mig att lämna Chelsea. Jag har varit i klubben så länge, sedan jag var sju år gammal. Jag är extremt tacksam för all hjälp jag fått så här långt och det är med anledning av dem som jag är här. Jag kände samtidigt att det var rätt beslut att flytta till Palace. Jag vill spela regelbundet i Premier League för att se hur långt jag kan ta mig. Jag vill utvecklas, så jag ser det på det sättet. Jag tycker att jag tog rätt beslut, säger han enligt Goal.com.

ANNONS

Guehi har kontrakt med Crystal Palace till sommaren 2026 och är den här säsongen noterad för tre matcher i Premier League och en match i ligacupen.

Publicerad 2021-09-06 kl 23:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto