Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United vill förstärka mittfältet - jagar konkurrentens stjärna

1v

Manchester United har värvat världsspelare som Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho och Raphaël Varane under sommarens transferfönster. Nu anser många att det endast saknas en pusselbit innan lagbygget är komplett – en defensiv mittfältare.

Lösningen kan finnas i Premier League. Enligt ESPN, som hänvisar till källor, är United fortfarande intresserade av att värva West Hams mittfältsankare Declan Rice. Enligt uppgifterna kan ett köp av den 22-årige engelske mittfältaren bli aktuellt nästa sommar.

Manchester United ska dock vara ovilliga att betala de 80 miljoner pund, drygt 950 miljoner kronor, som West Ham kräver för sitt stjärnskott. The Telegraph har tidigare rapporterat att Rice är missnöjd över den höga prislappen som West Ham har satt på honom, då han anser att det hindrar hon från att lämna klubben.

ANNONS

Tidigare har det ryktats om att West Hams ägare värderar engelsmannen till minst 100 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder kronor.

– Jag skulle verkligen inte sätta ett pris. Ägarna tycker att han (Declan Rice) är värd 100 miljoner pund, men jag håller inte med om det. Han är värd mycket mer än 100 miljoner pund, har Moyes sagt till Daily Mail tidigare.

Declan Rice startade samtliga sju matcher för England i sommarens EM-tunering. 22-åringen har redan noterats för 148 tävlingsmatcher i West Ham.

Publicerad 2021-09-07 kl 08:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto