Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus intresserat av Barcelona-stjärna

2v

Barcelonas franske anfallsstjärna Ousmane Dembele, 24, är i dagsläget skadad och sitter på ett utgående avtal, som sträcker sig till nästa sommar, med den spanska storklubben. Därmed kan 24-åringen möjligen lämna klubben gratis nästa sommar.

Nu uppger Calciomercato att Juventus är intresserat av Dembele. Juventus uppges vilja stärka sitt anfallsstall och följer därmed Dembele, som är fri att förhandla med andra klubbar i januari. Barcelona uppges samtidigt jobba på att få till ett nytt kontrakt med fransmannen.

Dembele anslöt till Barcelona från Borussia Dortmund under sommaren 2017 och har gjort 18 mål och 14 assist på 81 matcher i La Liga. Han har även gjort nio mål och nio assist på 31 matcher i Champions League. Dembele är fostrad i den franska klubben Rennes.

ANNONS
Publicerad 2021-09-09 kl 18:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto